Mr.Purchlak Napisano 2 Maja Napisano 2 Maja Szukam już bardzo długo piasty tylnej ale nie umiem znaleźć która by pasowała, albo po prostu nie umiem szukać albo nie ma takiej. Słyszałem że jest bardzo mało piast 12x141, więc proszę o pomoc w wybraniu Cytuj
Rafał87 Napisano 2 Maja Napisano 2 Maja (edytowane) Strona Marina podaje "Shimano HB-MT200B, 141 QR, Centerlock" czyli jest to QR w standardzie boost, 9x141 a nie 12x141 jak piszesz. Dodatkowo można przejść na 12x148 "MultiTrac Suspension Platform, 141 Boost Spacing (upgradable to 148x12)" czyli pewnie wymieniając hak przerzutki. Swoją drogą mam rift zone 3 z 19roku i tam jest 12x148 ale nie da się założyć qr poprzez wymianę haków, rama ma normalnie otwory w ramie na sztywną oś. Cofnęli się wstecz z ramami albo jedynka jest jakimś innym tworem. Edit: patrząc na zdjęcia w sieci to ja już nie wiem co tam siedzi, wszędzie widać jak by tam była sztywna oś bez otwartych haków. Edytowane 2 Maja przez Rafał87 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi