Jukatoo Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja Cześć. mam nadzieję że wy pomożecie bo im dalej przeglądam internet jako laik, tym bardziej jestem pogubiony. szukam roweru dla siebie do 1300 zł wzrost 169 waga 110 kg mężczyzna rower ma służyć do rekreacyjnych wypadów z dzieckiem 3 lata. Czasem może samemu. Tereny różne, asfalt jak i ścieżki leśne. Patrzyłem na Kross trans 2.0, ale chciałbym usłyszeć propozycje/opinie ludzi którzy się na tym znają. Moja wiedza kończy się na tym że rower ma pedaly i koła 😏 Cytuj
Liianowaty Napisano 1 Maja Napisano 1 Maja Jako analogiczny poszukiwacz, polecam jednak przygotować kilka opcji i podlinkować- jest to bardzo skromny budżet, wiec osoby które się tu znaja nie będą raczej na bieżąco z modelami. Za to jak podlinkujesz to pewnie łatwiej im bedzie wypowiedzieć się o podzespołach porównując:) Cytuj
Jukatoo Napisano 1 Maja Autor Napisano 1 Maja (edytowane) 20 minut temu, Liianowaty napisał: Jako analogiczny poszukiwacz, polecam jednak przygotować kilka opcji i podlinkować- jest to bardzo skromny budżet, wiec osoby które się tu znaja nie będą raczej na bieżąco z modelami. Za to jak podlinkujesz to pewnie łatwiej im bedzie wypowiedzieć się o podzespołach porównując:) Problem w tym że nawet nie wiem jaki rodzaj roweru miałby to być. Nie chciał bym pozycji pochylonej, to na pewno. Edytowane 1 Maja przez Jukatoo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi