Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzień dobry! Chciałabym kupić sobie rower, który będzie służył mi na przejażdżki z dziećmi, głównie po ścieżkach rowerowych, ale też po ubitych leśnych, szutrowych. Nie zależy mi na szybkiej jeździe, tylko rekreacyjnej. Chce też móc zamontować fotelik rowerowy Hamax. Mam 168 cm wzrostu, 62 kg wagi. Zależy mi też żeby pozycja była dość wyprostowana. Jestem totalna amatorka, ostatni rower dostałam na komunię, jakies 20 lat temu, od tamtego czasu jeździłam sporadycznie. 

Szukam czegoś w dobrej cenie, ale też nienajgorszej jakości, chciałabym żeby trochę mi posłużył i był gotowy do jazdy od razu, nie chce w niego inwestować na samym starcie. 

Czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat poniższego roweru? Nie ukrywam, że wizualnie mi się podoba 

https://sportano.pl/p/421106/rower-trekkingowy-damski-attabo-trekking-bialy

Edytowane przez margos1202
Błędy literówki
Napisano

Standard - LAZARO AERO V1 FITNES GRAVEL 28 SOLIDNY DAMSKI - 5905481160029 - 13187284458 - Allegro  jeśli naprawdę  nie możesz dołożyć do ciut lepszej wersji V2

Lżejszy, kaseta a nie wolnobieg,  3x8 a nie 3x7. 

Jeśli bardzo ci zależy na błotnikach to za 6o-70 pewnie dokupisz.

Względnie ROWER 28 STORM CROSS AERO 3.0 D ALTUS 3X8 2HT DISC 17" SREBRNY-MORSKI - 5907437598139 - 17183765952 - Allegro