MMPL Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego (edytowane) Cześć, użytkuję obecnie Boreasa 2 2023 jednak zamierzam go sprzedać - nietrafiony rozmiar ramy (za duża, XL). Początkowo było ok, jednak no zdarza się, że kark boli i generalnie wydaje mi się, że sylwetka jest zbyt wyciągnięta. Poza tym świetny rower i żal mi go sprzedawać. Wzrost - ~185cm, przekrok ~86cm No i teraz mam dylemat: 1. Wziąć model z 2023 tylko rozmiar L 2. Rozważyć model z 2024 tylko tutaj z tego co się orientowałem to jest totalny bajzel jeżeli chodzi o faktyczne rozmiary ram a to co jest na stronie 3. Poszukać czegoś innego - czego? Stawiam na napęd 1x więc wszystkie 2x odpadają z marszu. Co byście polecili w cenie do 6k? Edytowane 24 Lutego przez MMPL uzupelnienie informacji Cytuj
Galeo Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Weź L-kę z 2023, jeśli Boreas 2 Ci pasuje. Jeśli 2024 ma zamieszanie z rozmiarami, lepiej przymierzyć. W budżecie do 6k sprawdź Triban GRVL 520, Marin Gestalt X10 lub używany Rondo Ruut AL1. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi