Danian Napisano 21 Września 2024 Napisano 21 Września 2024 Cześć! Od razu przejdę do setna sprawy, ponieważ we wtorek ruszam na wycieczkę rowerową z moim synem, który czeka na to od dwóch miesięcy. Otóż… podczas jazdy odcięło mi zasilanie w rowerze Hansa CR8 SR Suntour. Silnik Bafang 001. Przy próbie uruchomienia, wyświetlacz dosłownie włącza tylko podświetlenie na mniej niż pół sekundy i nic więcej. Kabel po kabelku sprawdzony, żadnych przepięć. Bateria nowa, kupiona 2 tygodnie temu. Wyświetlacz e novation, w sumie silnik też ale pod bafang. Termin w serwisie dopiero za dwa tygodnie. Czy ktoś może pomóc i dać jakieś informacje, które mogę sprawdzić? Możliwe, że sam wyświetlacz padł? Jeżeli tak to jaki inny wyświetlacz będzie pasować, zamówię i podmienię żeby sprawdzić. Dwóch lewych rąk nie mam, ale patrząc z zewnątrz to wszystko ok. Silnika sam nie chce rozkręcać, chyba że będzie trzeba. Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam całe forum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi