rave1 Napisano 9 Kwietnia 2024 Napisano 9 Kwietnia 2024 Witam, próbuję zmienić limit prędkości PAS w zundap Z802. Z tego co udało mi się ustalić, siedzi tam kontroler MC5-B0 oraz wyświetlacz D13 (oba Ananda). Wyświetlacz ma zablokowaną możliwość wejścia w opcje - przytrzymanie Plus i Power daje Error 31, inne kombinacje bez reakcji, poza podstawowymi funkcjami. Próbowałem zamienić wyświetlacz na S866 (protokół numer 2), jednak skutkuje to błędem E010 sugerujący błąd odczytanych danych - nie jeździłem z założonym tym wyświetlaczem - może self adapt przejdzie? Czy jest może jakiś sposób na zgranie tego wyświetlacza z sterownikiem? Zamiana miejscami Rx/Tx? Czy może inny sposób na dostanie się do opcji sterownika, niż wyświetlacz - jakiś programator z kompa podpinany w miejsce wyświetlacza? Cytuj
stecu159 Napisano 23 Maja 2024 Napisano 23 Maja 2024 Rozwiązałeś ten problem z błędem error 31? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi