CaesarJ Napisano 27 Czerwca 2023 Napisano 27 Czerwca 2023 Witam, ostatnio w swoim rowerze chciałem dokonać serwis przerzutki tylnej, zauważyłem że jeden z elementów nie wygląda tak jak powinien (schemat poniżej). Na Internecie znalazłem że nazywa się to: PROWADNICA NACIĄGU SPR T RD-RE116, znalazłem coś takiego: https://www.cycology.pl/podk-adka-campagnolo-centralna-sruba-kompat-s-przerzutki-rd-i-rd-sr016-vl009-p280561/ Moje pytanie brzmi czy na pewno to powinienem kupić? Nie widzę tam miejsca na śrubę tak jak to ma miejsce u mnie aktualnie. Chyba że moja przerzutka jest jakaś kombinowana? (nie mam roweru od nowości) Może ktoś coś doradzi, z góry dzięki za pomoc 😀 Tutaj to co mam u siebie: Schemat: Cytuj
CaesarJ Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Napisano 28 Czerwca 2023 EDIT: Czy może zna ktoś jakiś tańszy bardziej powszechny zamiennik jaki mógłbym zastosować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi