Karolina2023 Napisano 9 Stycznia 2023 Napisano 9 Stycznia 2023 Drodzy forumowicze:) Chciałabym prosić o poradę w sprawie roweru 24" dla syna. Syn jeździ codziennie na rowerze po kilka, kilkanaście kilometrów. Jeździmy po chodnikach, ale też sporo po lesie i gruntowych drogach ponieważ mieszkamy w takiej okolicy, dlatego szukam roweru, który sprawdzi się poza asfaltem i kostką również na korzeniach, szutrach, lesie, trawie. Od zeszłego roku bierze też udział w wyścigach dla dzieci dlatego zależy mi na sprawnym, niezawodnym sprzęcie na którym będzie wygodnie i pewnie się czuł. Do tej pory miał rowery z popularnego sklepu sportowego, w tej chwili jeździ na Rockriderze ST900 20". Szukałam trochę i zastanawiam się pomiędzy kilkoma modelami, domyślam się, że sprzedawca w sklepie zawsze będzie polecał rower dostępny akurat na stanie więc nie za bardzo dowiem się czegoś o innych producentach 😉 dlatego mam nadzieję, że tutaj ktoś obiektywnie móglby mi doradzić. Biorę pod uwagę Kellys Marc 70, Kellys Marc 90, Merida Matts J. 24+, GT Stomper Ace 24, Giant XTC Jr 24, Rockrider ST 920 i Amulet Tomcat 24. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie lub wiedzę na temat tych rowerów? Chciałabym znaleźć balans między sprzętem a wagą roweru,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.