Skocz do zawartości

[Zlot] XV Zlot Fr

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@kyloziom a zostało coś z zeszłego roku w kasie ? Dla stałych zlotowiczów można faktycznie zrobić jakieś lepsze koszulki. Do wyjazdu postaram się zrobić kilka projektów i na miejscu wybierzemy :)

Napisano

Może ktoś z przyjeżdżających wcześniej chciałby wyskoczyć na ścieżki do Bielska w czwartek popołudniu? :) 

Napisano
W dniu 31.05.2023 o 20:39, limaK98 napisał:

Może ktoś z przyjeżdżających wcześniej chciałby wyskoczyć na ścieżki do Bielska w czwartek popołudniu? :) 

Ja będę w BB od środy.

To może w piątek Szczyrk?

Napisano

Znaczy nie zmieniliście rowerów. Na te prostsze można na ht, ale te ciekawsze to raczej full. No i oczywiście podjazdy na HT będą "lepsze". Szczyrk też raczej full. Ale w BB zawsze można wypożyczyć fula a nawet elektryka.

Napisano

Ja kupiłem coś pośredniego: Accent Hero GX. Da radę ?

Wypożyczenie rozważam, ale mało jeździłem na takowych i nie wiem czy bym sobie nie zrobił tym więcej szkody, jak pożytku :)

Napisano

Dzień dobry.

Od nas pięciu będzie w czwartek i jeden zapowiada się dojechać W piątek. Organizator zadzwoń do mnie bo odrzuciłeś gościowi kasę i słusznie Ale ja mu zarezerwowałem dodatkowy nocleg od cze do niedzieli ... Jedzie za tych co głosowali a nie jadą....więc na liście możesz go dopisać. 

Nick rest2t

Kasę jego mam to dam.

Pani z ośrodka malejki młyn i będzie dzwonić w poniedziałek żeby wyjaśnić do ciebie. Stawiam piwko 😎

Napisano
W dniu 9.06.2023 o 09:37, Ukasz napisał:

Dzień dobry.

Od nas pięciu będzie w czwartek i jeden zapowiada się dojechać W piątek. Organizator zadzwoń do mnie bo odrzuciłeś gościowi kasę i słusznie Ale ja mu zarezerwowałem

Podeślij do siebie numer

Napisano

Ja z rana jade z znajomymi do wisły. Po poludniu moge podjechać na bb (jak się wyrobie). Jeśli chodzi o piatek to jak najbardziej można wyskoczyć na szczyrk :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...