Skocz do zawartości

[Zlot] XV Zlot Fr

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko, jak zwykle piszę się na wszystko :) Co prawda od ostatniego zlotu niewiele miałem czasu na jazdę, ale do wakacji może uda coś przepalić nogę. No i to XV zlot, więc możemy chyba sobie pozwolić na trochę większy budżet jeśli chodzi o noclegi lub jakieś fanty zlotowe, których koniec końców nie udało Nam się zrealizować w zeszłym roku.

Napisano

Hej. Dla mnie ważniejszy termin niż miejsce. U mnie odpada 23-25 czerwca. Wzorem zeszlego roku proponuję termin z Bożym Ciałem tj. 8-11 czerwca. To od mnie. 

Miejce każde byle góry !!!

Napisano

Termin Bożego Ciała, to bardzo dobry pomysł. Sprawdza się to od paru lat, większości stałych bywalców to chyba również pasuje :)

Napisano

Szybko idzie, miejsce też już wybrane :D A tak poważnie, jeżeli trasy będą dla każdego, to możemy w tym roku spotkać się w Bielsku :)

• 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 24.01.2023 o 20:04, Hanzo napisał:

No kogo tu przywiało.

Przypomniałem sobie po latach o dawnym forum, to może i przypomnę sobie jak się na rowerze jeździ. ;)

Napisano

Dzień dobry.

To do Bożego ciała jak pokazał zeszły rok sporej grupie ludzi to nie pasuje w tym roku mi w sumie to nawet może być ale nie wiem jak reszta naszego składu. Ile by was tu nie było teoretycznie jestem w stanie podwoić ten skład jeżeli tylko termin będzie dobry 😁

Skoro góry to ok, alko będzie więc tylko o saunie pamiętajcie 😁 dla starych....  

Napisano
W dniu 26.01.2023 o 12:18, ukaniex napisał:

Przypomniałem sobie po latach o dawnym forum, to może i przypomnę sobie jak się na rowerze jeździ. ;)

Dobrze było by się spotkać. Może jeszcze ktoś ze "starego" składu się skusi.

Napisano

Kończy się styczeń, więc chyba trzeba zacząć poważniej podchodzić do tematu :) Termin Bożego ciała pasuje większości ? Co do sauny, to się dostosuję, ale nie głupie. Pewno kilku z Was zna te rejony jeśli chodzi o trasy itp, więc mam rozumieć, że każdy znajdzie coś dla siebie czy będzie więcej frajdy będzie dla fullów, a reszta znowu mordęga ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...