backup_lady Napisano 30 Marca 2022 Napisano 30 Marca 2022 Witam. Mam Meridę Juliet 7.100 i roczne dziecko. Chciałam rozpocząć sezon rowerowy, ale utknęłam na foteliku dla dziecka. Sprawdzałam Polisport Groovy RS plus ale ze względu na budowę ramy roweru, fotelik osiadł idealnie na tylnym kole 😕 Czy ktoś ma może ten rower i może polecić jaki model fotelika pasuje do niego?
backup_lady Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Napisano 1 Kwietnia 2022 O dziękuję. Nie wiedziałam. Posprawdzam. Zdążyłam już napisać do sklepu, w którym kupiłam rower (dostałam odpowiedź nie na temat kierującą mnie do fotelików na ich stronie), do oficjalnego dystrybutora tu gdzie mieszkam (również odpowiedź nie na temat, ale z informacją iż przekażą zapytanie do producenta). W międzyczasie znalazłam fotelik Weeride i informację od sprzedawcy, że powinien pasować. Tylko ja nie do końca jestem przekonana czy akurat takie rozwiązanie do mnie przemawia).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.