Arkowal Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 Posiadam cube reaction Hpa pro z 2016r.Wykonuje własnie mały servis i zauważyłem konieczność wymiany łożysk w sterach. Na górnym są widoczne oznaczenia więc wiem jakie dokładnie zamówić jednak na dolnym oznaczenia są nieczytelne. Posiadam stery FSA Orbit Z-t,Top Zero-Stack 1 1/8" (OD44mm) Bottom integrated 1 1/2" Wiem,że na dole 1 1/2 a co ze średnicą,gruboscią? Jakieś konkretne dobre łożyska? Z góry dzięki..
Arkowal Napisano 20 Listopada 2021 Autor Napisano 20 Listopada 2021 NIELUBIEPONIEDZIALKU Jasne,że mogę kupić suwmiarkę którą nigdy nie potrzebowałam i zapewne potrzebować nie będę😀 Równie dobrze mogę na nowo wyjąć łożyska,podjechać do sklepu kupić lub zamówić nowe.Z jakiegoś jednak innego powodu pytam właśnie tu bardziej doświadczonych kolegów😕
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Napisano 20 Listopada 2021 Suwmiarką sobie kąta nie zmierzy... Poszukaj tego katalogu. Podpowiem że nie ma go za bardzo na stronie oficjalnej. Wpisz FSA Catalogue i szukaj w Google Grafika.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.