wrona1692 Napisano 12 Sierpnia 2021 Napisano 12 Sierpnia 2021 Wczoraj byłem na małej wycieczce rowerowej, na prostej drodze. Nie było żadnej stłuczki i w pewnym momencie gdy jechałem zorientowałem się że nie mogę zmienić przerzutki. Dokładniej nie mogłem zejść poniżej 5 biegu tylnego, przedni działał bez zarzutów. Wajha do zniżania jest bardzo poluzowana gdy jest na 5 biegu, lecz w momencie gdy jest na 8 lub 7 jest bardziej stabilna, lecz również nieco poluzowana w stosunku do przednich przerzutek. Rower ma dopiero około dwa tygodnie a na ostatniej "wyprawie" działał bez zarzutów. Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje.
Gość Napisano 12 Sierpnia 2021 Napisano 12 Sierpnia 2021 Nie rozumiem. Co to za manetka? Co znaczy bardziej poluzowana? Biegi są indeksowane, manetka klika i tyle. Linka nie jest luźna?
wrona1692 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Napisano 12 Sierpnia 2021 Dziękuje za odpowiedz ale zdecydowałem się oddać rower w ręce specjalisty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.