yepo1 Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 Dzień dobry, Wiem, że sporo jest takich tematów na forum jednak nie znalazłem wystarczającej odpowiedz. Poszukuje jakiegoś roweru szosowego w tym budżecie. Jakby osprzęt był 105 mógłbym coś dorzucić. Typowo jazda dłuższe trasy weekendowa asfaltem, czasem drogą rowerową. Wzrost 180cm. Jeżeli macie podrzucić jakiś sprzęt będę bardzo wdzięczny.
Gość Napisano 10 Sierpnia 2021 Napisano 10 Sierpnia 2021 Spójrz na Decathlon. Nie pamiętam modelu, ale mają tam coś co spełnia Twoje wymagania. Oczywiście o ile będzie dostępny.
yepo1 Napisano 10 Sierpnia 2021 Autor Napisano 10 Sierpnia 2021 Dzięki za odpowiedz. Jednak to co by mnie interesowało z declathonu nie ma dostępnego w moim rozmiarze. Masz może jeszcze jakis inny pomysl?
yepo1 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Napisano 12 Sierpnia 2021 Ponawiam pytanie. Jednak znalazłem używany rower Giant TCR Advanced 2 2019 w moim budżecie Czy mógłby mi ktoś wiecej informacji o nim udzielić? W tym budżecie sie oplaca?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.