Damian84 Napisano 22 Czerwca 2021 Napisano 22 Czerwca 2021 Witam, dawno mnie tutaj nie było więc na początek: Cześć wszystkim! Mam do Was pytanie. Poszukuję torby na bagażnik w stylu 3w1 tj. rozkładanej i w oczy rzuciły mi się 2 modele: Rockbros A6-1BK i Sport Arsenal 550 Oba są w względnie zbliżonej cenie i mają podobną pojemność. Czy ktoś z Was miał do czynienia z oboma modelami i mógłby wskazać która wydawała mu się lepsza i dlaczego? Pozdrawiam i dziękuję, Damian Cytuj
Kirk Napisano 23 Lipca 2021 Napisano 23 Lipca 2021 Witam, ja mogę się wypowiedzieć o Sport Arsenal bo przez 1,5 roku ją użytkuje ,tylko ze posiadam mocowania na klipsy a nie na rzepy Nawet facet który sprzedaje w sklepie zdziwił się bo tez ma ten model a ma rzepy Plusów nie będę wypisywać bo są oczywiste , ma być praktyczna i taka jest . Szybko się montuje i szybko ściąga, pojemna jest tak jak jest napisane i jak można sobie wyobrazić... do miasta idealna i to w zasadzie wszystko Minusy : -zamki są mało wytrzymałe -boki nie są przymocowywane do bagażnika i przy jeździe trochę klapią o bagażnik -jest mało usztywniona , po 1,5 roku użytkowania wygląda jak worek na buty założony na bagażnik Generalnie jestem fanem tej firmy i posiadam kilka ich produktów ,ale jeżeli chodzi o te torbę to im trochę nie wyszła ... ale tez jej nie odradzam ,może komuś przypasuje Pozdrawiam serdecznie Paweł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi