misieq123 Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Witam, Z góry chciałbym zaznaczyć, że moje pojęcie na temat rowerów jest równe 0 - dlatego też przychodzę z zapytaniem jaki rower sobie kupić. Wzrost: 175cm, waga: 63-65KG Na rowerze chciałbym głównie jeździć po szosie, ale też mieć możliwość wjechania sobie do lasu bez jakichś problemów( dlatego też wydaje mi się, że górski to byłby odpowiedni).
Pablo59 Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Zależnie od ilości i gęstości tego "lasu" może się okazać, że jednak crossowy a nie "górski" będzie optymalnym wyborem. Teraz zresztą kupuje się, przede wszystkim to, co jest do aktualnie dostępne i nie wybrzydza
misieq123 Napisano 11 Kwietnia 2021 Autor Napisano 11 Kwietnia 2021 Okey, no raczej ciężko mi na ten moment określić jakiego typu to lasy będą, gdzieś czytałem, że np . kors evado 4.0 to dobry wybór, a jak jest w rzeczywistości to nie wiem dlatego wolałbym dopytać Ogólnie jakbyś mógł mi podesłać jakieś propozycję to byłbym wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.