simug 1 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Witam, jak w temacie, wiem, ze w katalogu jest itp ale chciałbym iść na łatwiznę, ewentualnie, jeżeli ktoś może niech podeśle wskaźnik aktualnej przerzutki ... czy nie wiem jak to nazwać do manetek zakatowanych w tym sprzęcie, ogromnie dziękuje, przepraszam jestem amatorem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simug 1 Napisano 4 Marca Autor Udostępnij Napisano 4 Marca Czy te będą pasować ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoloTM 1 146 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Shimano Deore SL-M591 Rapidfire-Plus, 10 biegów takie masz, nie slx Czy pasują od Slx ? Raczej nie, ale mała szansa jest, trzeba sprawdzić zdjęcia i porównać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skom25 1 569 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Nie kupuj, szkoda pieniędzy. Przecież jak jedziesz to czujesz że jest za miękko lub za twardo, nie trzeba do tego wskaźnika. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi