Nexu_158 0 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Witam,mam hamulce hayes radar i gdy je dostałem były zapowietrzone i słabo hamowaly, więc kupiłem olej mineralny i chciałem je odpowietrzyc. Jednak, gdy odkręcałem tą śrubke, spadła mi taka,, uszczelka '' Niestety długo jej szukałem i nie znalazłem(uszczelke zakłada się na gwint tej śrubki i wygląda jak taka mała sprężynka). Czy mógłbym ją czymś zastąpić, albo czy ktoś miał podobny problem, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skom25 1 497 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Coś takiego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elmapeto 131 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Pozbądź się tych hamulców. Są do niczego. Miałem i cieszę się, że już nie mam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nexu_158 0 Napisano 22 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia (edytowane) Wiem, mam teraz shimano jakieś są o niebo lepsze Edytowane 23 Stycznia przez bogus92 Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi