Gozdziuu 1 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Cześć, kupiłem na farcie rockridera 560 z epixonem 130mm za grosze, problem w tym że ktoś go próbował przerobić na jakiegoś dirta i nie ma hamulca z przodu xD Jakie kupić koło pod sztywną oś 15x100? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skom25 1 578 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Co ma brak hamulca do koła? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gozdziuu 1 Napisano 15 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia W piaście nie ma mocowania na tarcze, a amortyzator nie ma mocowania na v brake. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skom25 1 578 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia To jeżeli potrzebujesz tylko jedno koło, to pewnie najprościej będzie zlecić złożenie czegoś od podstaw. Budżetowo, pewnie w około 400 zł się zmieścisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gozdziuu 1 Napisano 15 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia Tylko komu takie coś zlecić, myślałem że klikne dwa razy na alledrogo i już :/ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skom25 1 578 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Na allegro nie ma nic ciekawego, sprawdziłem. Ogólnie ciężko jest kupić jedno koło, no bo i po co ktoś miałby je kupować? Wyjątkowa sytuacja. Tylko trochę nie rozumiem. Teraz masz koło bez mocowania tarczy hamulcowej, pod oś 15mm? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gozdziuu 1 Napisano 15 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) Tak, goła piasta dartmoor b-15. W sumie to w opisie tej piasty jest oś QR 15, czyli szybkozamykacz rozmiar 15mm? W komplecie miałem Taki wihajster jak suntour q loc 2.. Edytowane 15 Stycznia przez Gozdziuu bo tak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi