Skocz do zawartości

[4000zł] Jaki rower wybrać.

Mik35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.
Przepraszam jeśli coś powielę albo zadam pytanie na które odpowiedź gdzieś tu istnieje.
Prawdopodobnie jak uzyskam odpowiedź to zniknę z tego forum ale liczę na pomoc. :)

Wiem, że teraz mają wejść nowe kolekcje, bo chciałem kupić rower w salonie niecałe dwa miesiące temu i już nic do wyboru nie było...

Potrzebuje roweru dla siebie i dla ojca. Nie mam pojęcia jakie rowery potrzebujemy.
Ja potrzebuje rower głównie po mieście (mieszkam w centrum), ścieżki rowerowe, zadbanie o kondycję, pojeździć rekreacyjnie, chociaż gdybym na rowerze mógł wybrać się także do parku czy lasu i trochę się pobawić, nie bojąc się że rower się rozleci, to również nie będę narzekał. Mam 180 cm wzrostu, ważę 80 kg. Na rower planuje przeznaczyć 4000 zł, jeśli da się kupić dla mnie za 3000, albo dołożenie 500 zł sporo zmieni, to również rozważę taką opcję. :)
Byłoby cudownie gdyby mi został polecony konkretny model (modele).

Mój ojciec ma 173, waży około 108 kg, ma 65 lat i chce pojeździć żeby coś zrzucić. Również ścieżki rowerowe i ma blisko parki i lasy. Pewnie szaleć nie będzie. :)
Rower również do 3000-3500 max.

Dzięki wielkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...