DAMIANqqq Napisano 3 Lipca 2020 Napisano 3 Lipca 2020 Cześć, szukam czegoś do max 2000zł - mieszkam w mieście - dużo ścieżek rowerowych, ulic, ogólnie afsaltu. Rower z przeznaczeniem na takie "rodzinne" wycieczki rowerowe (nie po kilkaset km a bardziej kilkadziesiąt km max). Rama 19" - najważniejszym "detalem" jest dla mnie, aby była możliwość przymocowania fotelika rowerowego "do ramy" (HAMAX CARESS). Przeglądałem Kands'y / LAZARO itp, jestem otwarty na wszystkie propozycje, ale nie wiem w co konkretnie celować? Z góry dzięki za każdą pomoc, miłego dnia - pozdr!
DAMIANqqq Napisano 4 Lipca 2020 Autor Napisano 4 Lipca 2020 Zastanawiam się też mocno nad LAZARO ELITARY V3 z powyższą specyfikacją (cena 1800zł~) mógłby ktoś kto ogarnia to wszystko sprzętowo napisać czy osprzęt jest ok? Ostatni mój rower to marketowięc za 500-800zł xx lat temu, tak więc naprawdę nie mam wielkich wymagań ale chciałbym też czerpać jakąkolwiek przyjemność z jazdy, a nie "byle jeździło" . Tak jak pisałem typowe rodzinne krótkie wypady do max 50km~ w większości w miejskich terenach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.