Skocz do zawartości

[Rower MTB] 2500-3000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam prośbę abyście pomogli mi w dokonaniu wyboru przy kupnie roweru MTB. Jeśli chodzi o osprzęt przezutki czy też amor to ogarniam to w jakimś stopniu to jeśli chodzi o ramy, piasty, obręcze kół jestem zielony. Żeby nie było że przychodzę tu na gotowe mam kilka typów i w miarę możliwości proszę o subiektywne oceny. Interesują mnie rowery o rozmiarze kół 27,5 że względu na mój wzrost 177 cm. Ze względu na teren do jeżdżenia w grę wchodzi rower MTB do rekreacyjnej jazdy-cross ma za wąskie opony. Najlepsza by była Indiana ale w grę wchodzi tylko sklep stacjonarny. Oto wybrane rowery:

1.Giant talon 2 cena około 3000 zł. Słaby amor bo chyba xcm co do kół.,piast jestem zielony. 

2.Unibaike Fusion model 2020.tak jak wyżej. 

3.Rockraider st900 27,5 cala.Amor według zdjęć to rockshock. Przezutki microshift. Tu mam dylemat co to jest czy można założyć shimano czy manetki które są microshift będą że sobą kompatybilne.

Przepraszam że nie wkleiłem linków ale korzystam z telefonu którego nie ogarniam. 

Z góry dziękuję za pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...