Gyarto Napisano 1 Maja 2020 Napisano 1 Maja 2020 Dzień dobry. Wraz z dziewczyną poszukujemy dwóch rowerów, które będą uniwersalne i z dobrymi podzespołami. Nie zwracam uwagi na to z jakiego roku jest sprzęt ponieważ liczy się dla mnie cena/jakość - może być leżak magazynowy z 2018 roku. Z rowerów będziemy korzystać jeżdżąc do pracy po mieście oraz od czasu do czasu na jakieś wypady za miasto w teren (mamy zamiar ruszyć "camperem" na trasę po Europie gdzie kraje będziemy zwiedzać na rowerach. Moje wymiary: Wzrost - 181cm, waga 98kg Wymiary dziewczyny: Wzrost 162cm, waga 60kg Sprzęt jaki znalazłem dla siebie to CUBE Aim SL 2019 17/27,5 w cenie 2300zł, lecz jeśli macie inne propozycje sprzętu o podobnych podzespołach i niewiele różniącej się cenie max 2500zł (chyba, że inny rower będzie za 2700zł, ale różnica w sprzęcie będzie drastyczna). Największym dla mnie problemem będzie znalezienie sprzętu dla dziewczyny - osprzęt nie musi być na poziomie deore, ale nie jest to wymagane ponieważ jest mniej inwazyjnym i wymagającym użytkownikiem. Zależy mi tylko na tym żeby rower był w miarę trwały i radził sobie w podobnych warunkach co wyżej wymieniony Cube. Miło by było jeśli mógłbym jej założyć bagażnik i koszyk na kierownicę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.