Skocz do zawartości

[do 3500zł] Crossowy na 203cm wzrostu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, 
poszukuje roweru na 203cm wzrostu i 105kg wagi. Szukam roweru do jazdy głównie rekreacyjnej po mieście oraz na drogę do pracy.
Przymierzałem się do roweru Giant Roam 1 w największym rozmiarze - XL, ma on 21,5" rame ale niestety po przejechaniu się okazało się że był on za mały. Miałem też okazję przejechać się na rowerze Scott Sub Cross 20 w rozmiarze XXL czyli 23" rama i tutaj sytuacja była już dużo lepsza, szczególnie, że sprzedawca wymienił na moment słupek kierownicy na wyższy przez co pozycja podczas jazdy była bardziej wyprostowana (brak bólu pleców). Szkoda mi trochę tego Gianta, bo w podobnej cenie co ten Scott, a miał lepszy osprzęt, ale może macie dla mnie inne ciekawe propozycje.
Z góry dzięki za porady.
Marcin

Napisano
14 minut temu, sekresio napisał:

poszukuje roweru

siemka, jestesmoze z Waw ? :> mysle o sprzedazy mojego KTMa :> 

Napisano

o losie, to zerknij do mojego Garazu, i jesli interesuje Cie uzywka... technicznie w super stanie... lista klamotow tam jest wypisana, to sie odezwij na priv.

Napisano

Sie uparles na nowy, to masz ;') Cross to rower niedoceniany na forum.... teraz do wszystkiego najlepszy jest gravel ;-) a zaraz za nim mtb 29er, nawet jesli do gor i bezdrozy  masz  400km, to mtb jest ponoc bardziej uniwersalny bo raz na jakis czas w miecie musisz podjechac pod kraweżnik i takie tam kosmosy  ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...