AlexSSE Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Witam, Kto może poradzić, jaki błotniki może być do 650b x 42mm / 27,5" (Marin Four Corners)? Z góry dziękuję.
Miki74 Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Winylowe, maksymalnie szerokie jakie wejdą w widełki (przednie, tylne) i maksymalnie długie - jeżeli chcesz mieć dobrą ochronę przed wodą spod koła. Jeżeli trzeba będzie delikatnie zwęzić na styku rurek, to nie powinno stawić problemu.
AlexSSE Napisano 3 Września 2019 Autor Napisano 3 Września 2019 Dzięki za szybką odpowiedź, ale czy możesz podać przykład ? Co myslisz o Pinnacle 650b Mudguard Set? Po prostu to jest mój pierwszy rower i do końca nie wiem, jaki blotki są potrzebne do tego rozmiaru
Miki74 Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Ja kupiłem dwa, trzy lata temu stosunkowo tani błotnik firmy Orion winylowy, jeszcze się nie połamał i się na to nie zanosi. Opinie były takie że jest wiotki, na kole 26" zachowuje się przyzwoicie. Generalnie społeczność forum poleca błotniki SKS - swoje kosztują. Model, firmę którą podałeś nie znam. Poczekaj może ktoś się jeszcze wypowie i trochę przekop forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.