ownatorek Napisano 16 Lipca 2019 Napisano 16 Lipca 2019 Witam. Szukam i szukam jakiegoś amorka do swojego roweru....Wszyscy polecają Rock shox paragon gold ale w Bydgoszczy niedostępny , a nie chcę później kombinować z wysyłkami jak coś będzie nie tak...… a poza tym nie każdy serwis chcę pracować na "obcych" częściach...… Znalazłem takie cudo ale niestety brak opinii ----> RST VIVAIR TNL 28' ze specyfikacją : roducent: RST. Model: VivAir TNL. Kolor: czarny. Przeznaczenie: trekking, cross, miasto. Skok: 60 mm. Rozmiar koła: 28 cali, 700C. Oś: QR9. System amortyzacji: olej/powietrze. Tłumienie: olejowe. Regulacja: naprężenie wstępne, tłumienie kompresji, blokada skoku. Rura sterowa aluminiowa. - średnica 1 1/8, długość 260 mm. Korona: aluminium. Golenie wewnętrzne: 28,6mm, aluminium 7050, anodowane. Golenie zewnętrzne: magnez. Rozstaw goleni: 112mm. Mocowanie hamulców: V-brake, tarczowe (post mount). Waga: ok. 2,02 kg Cena : 699zł Czy ktoś posiada? Opłacalne? Jeśli faktycznie wchodzi w grę tylko RC Paragon to jakiś tani dobry i pewny sklep wysyłkowy? Pozdrawiam
Mod Team michuuu Napisano 14 Listopada 2019 Mod Team Napisano 14 Listopada 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.