uniwax Napisano 31 Marca 2019 Napisano 31 Marca 2019 Witam, aktualnie jeżdżę na rowerze zakupionym jakieś 12 lat temu, więc jest on już mocno wysłużony. Jest to rower crossowy Alivio przód, Deore tył. Teraz noszę się z zamiarem kupna czegoś nowego i tu się trochę waham czy kupować rower crossowy czy MTB, bo moja jazda jest bardzo mieszana, ale chyba bardziej chylę się ku MTB. Albo czy jest taka możliwość, że jak kupie rower MTB to mogę sobie do niego dokupić koła węższe i zmieniać jeśli będę jeździć po mieście? Przeglądałam trochę allegro i w cenie do 2000zł praktycznie wszystkie rowery mają Tourneye albo Altrusy, hmm czy aktualnie nie ma szansa na Alivio + Deore w tej cenie? A może nie zwracać tak mocno uwagi na te przerzutki bo i tak nie odczuje dużej różnicy?Jeśli chodzi o hamulce to myślę, że nie muszę mieć hydraulicznych, więc zwykłe V-brakey by starczyły. A i rama może być męska, a rozmiar to 17". Czy ktoś mógłby podrzucić jakieś modele w które powinnam celować? Albo na co zwrócić uwagę szukając nowego roweru? Może jakieś sklepy, które oferują modele ze wcześniejszych sezonów? Z góry dziękuję za każda pomoc i informację
Artwro Napisano 31 Marca 2019 Napisano 31 Marca 2019 Witam,akurat chcę sprzedać mego scotta.Co prawda myślę o trzech tysiącach ale co szkodzi spróbować.Zdjęcia w galerii,dołożę pompkę do amorka,klucz do regulacji łożysk w kołach i jakieś drobiazgi które znajdę.Rozmiar ramy odpowiedni,tylko że całość na kólkach 26.
Pablo59 Napisano 1 Kwietnia 2019 Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcesz alivio ? https://allegro.pl/oferta/29-lazaro-core-v3-wypasione-mtb-alivio-alivio-17-7439866729 i na kask zostanie
uniwax Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Napisano 1 Kwietnia 2019 oo super dzieki wielkie chyba go kupie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.