glifiarz Napisano 9 Marca 2019 Napisano 9 Marca 2019 Jak w tytule, regulacja,wymiana linki, montaż, to wszystko jest proste...pojawił sie edmak problem. Mianowicie chodzi o opóźnienie we wskakiwaniu przełożeń. Wymieniłem linkę, wszystko czyste nasmarowane, clickbox wyregulowany, nic niczego nie blokuje ( z obserwacji tak wynika). Mimo to, biegi wskakują z opóźnieniem i wracają tez z opóźnieniem. Dodatkową informacją jest to, ze po przekreceniu manetki, bieg nie wskakuje od razu, albo później, albo trzeba delikatnie cofnąć pedałami i potem jak juz zaczyna sie pedałować we właściwą stronę, to od razu przeskakuje. Starałem sie dokładnie przekazać info. Pozdrawiam
Mod Team michuuu Napisano 9 Marca 2019 Mod Team Napisano 9 Marca 2019 7 godzin temu, glifiarz napisał: Wymieniłem linkę, wszystko czyste nasmarowane, A pancerz?
glifiarz Napisano 10 Marca 2019 Autor Napisano 10 Marca 2019 Pancerza nie wymieniłem ...i teraz mi dopiero zaświtało ...ze to pancerz może być do dupy ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.