TomaszU84 Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 Witam! Dzisiaj przyszedł mój Cube, jeździ mi się na nim doskonale, jednak od czasu do czasu dobiegają z niego do mnie jakieś dziwne odgłosy, coś jakby szprychy (krotki strzał), przez chwile jakby suport, choć już jest cicho. To normalne? Nowość się dociera? Cytuj
bimmer Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 jeżeli to nowy rower ze sklepu to może tak być - powiedzieli Ci coś o tym, żeby trochę pojeździć i zjawić się na regulację? Cytuj
TomaszU84 Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Napisano 3 Sierpnia 2018 Nie, nie powiedzieli. Ale planuje wycieczke do Decathlonu, zakup stojaka + kilku akcesoriow i zrobienie tego samemu. Cytuj
bimmer Napisano 4 Sierpnia 2018 Napisano 4 Sierpnia 2018 nowy rower musi się nieco ułożyć, po kilkuset km trzeba sprawdzić naciąg szprych, wszystkie śruby, wyregulować przerzutki. Normalna rzecz. Ale jak szprychy słychać w tym momencie to już powinieneś sprawdzić czy nie są zbyt luźne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi