Mart.ini Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Cześć. Odkręcałem ostatnio hak od przerzutki na imadle i po szarpnięciu nie wiem jak to się stało ale odleciała mi ta część co jest zaznaczona czerwoną strzałką na obrazku. Pech chciał, że wleciała między graty które dodatkowo leżały na wiórach i za czorta tej części nie mogę znaleźć. Z resztą to jest jak szukanie igły w stogu siana. I pragnę spytać czy tą malutką część można jakoś kupić samą (jeśli tak to jak ona się nazywa 'fachowo'), czy muszę niestety kupić całą przerzutkę. Myślałem żeby też zrobić taką ale nie znam wymiarów.
schwinn0 Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Jeśli wypadło to, to i również zawleczka która trzyma to w tzw kupie. Część zamienna zapewne do dokupienia wraz ze śrubą w Harfa-Harryson
Mart.ini Napisano 31 Lipca 2018 Autor Napisano 31 Lipca 2018 Znalazłem, tylko nie ma śruby wprost dedykowanej do X5. Czy taka będzie pasować? Wygląda tak samo ale nie wiem czy rozmiar też jest ok więc wole zapytać. https://sklep.harfa-harryson.com.pl/sruba-mocujaca-przerzutke-sram-x-0-gold,3,540416,19819
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.