przemolinko Napisano 5 Lipca 2018 Napisano 5 Lipca 2018 Witam. Posiadam mechanizm korbowy Fulcrum racing torque. Zastanawiam się nad pomiarem mocy. Jak wygląda Kompatybilność montażu lewego ramienia korby np. Stages Ultegry to aktualnego mechanizmu? Jak wygląda użytkowanie pedałów kontra ramienia. Który element jest bardziej wytrzymały problematyczny dokładny. Bo w łatwości montażu pedałów nic nie przebije i jej mobilności.
Gość Napisano 6 Lipca 2018 Napisano 6 Lipca 2018 11 godzin temu, przemolinko napisał: Posiadam mechanizm korbowy Fulcrum racing torque. Zastanawiam się nad pomiarem mocy. Jak wygląda Kompatybilność montażu lewego ramienia korby np. Stages Ultegry to aktualnego mechanizmu? Jak napiszesz do stages, to Ci powiedza, czy da sie coś zrobic z tym Fulcrumem. Odpisuja sprawnie.
przemolinko Napisano 6 Lipca 2018 Autor Napisano 6 Lipca 2018 Wysłałem zapytanie do polskiej firmy Inpeak, zajmuję się montażem w ramieniu korby klienta. Aczkolwiek pooglądałem trochę o pedałach i myślę że one są najlepszą dla mnie opcją.Na zimę mam do kupienia trenażer, mogę kupić bez smarta i jakoś sparować czujniki z komputerem?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.