Alevert Napisano 3 Lipca 2018 Napisano 3 Lipca 2018 Cześć, jestem z Olsztyna, mam 170 cm, ważę 66-70kg. szukam roweru do jazdy po lesie. Jeździłem testowo na Krossie sign ds, który był zrobiony na slxach, oraz duro 130mm i niestety rama była za mała i jej geometria mi nie pasowała. Duro był cudowny, napęd to przyjemność, ale rama mnie strasznie zmęczyła. Sam mam rower typowo miejski, do którego nie jestem w stanie wstawić szerszej opony (Spartacus Cross 4.0 na ramie 17”). Chciałbym rozpocząć jazdę po lesie, skakanie z małych górek, szybka jazda ścieżkami i poza nimi. Nie chciałbym wydać masy pieniędzy. 3000 to maksymalna kwota jaką jestem w stanie przeznaczyć. Na olxie nie znalazłem nic ciekawego w swoim regionie. Jestem gotowy na kupno używanego/nowego roweru, ewentualnie złożyć samemu z używanych/nowych części. Bardzo proszę o pomoc !
Alevert Napisano 3 Lipca 2018 Autor Napisano 3 Lipca 2018 Znalazłem te modele, które mi się podobają: Diamondback MTB Heist 2.0 Rockrider 560 Rockrider 900 Który z nich jest najlepszy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.