Skocz do zawartości

[suport łańcuch] wymiana ostre Zektor

Xonare

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyjmij, zobacz jaki masz jesli chodzi o szerokosc mufy, dlugosc osi, i wtedy mozna wybierać cos o takich samych parametrach.

Tak czy siak kupilbym odpowiednik shimano. Jak wymienisz lancuch to pewnie i zebatke z tylu bedzisz musial wymienic. Ja bym jezdzil na tym co jst do konca az zacnzie przeskakiwac, a pozniej kupil cos singlowego.

O smarach to jest grubo tematów na forum. Co osoba to inny Ci poleci :P poszukaj na forum, zastanow sie czy potrzebny CI na suche czy mokre warunki i wybeirz :> ja np chwale sobie Teflonowy na suche Shimano (po przesiadce z Finish line wydaje mi sie lepszy, lepiej sie aplikuje, nie jest tak wodnisty ) na mokre smaruje Rolhofem, ale b. pasowal mi Motorex wet lube, Teraz tez mam shimano wet lube ...ale ze ten rok suchy to nie wiem, wydaje mi sie że szybko wysycha, syfi sie podobnie jak inne WEty.

Motorex ma jakis lubrykant City lube. Moze ten bylby tez dobry do rowerow miejskich i warunkow mieszanych.

Zamierzam sobie  kupic butelczynke tego MOtorexa city... i sam sprawdze co on wart ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...