hetakhe Napisano 19 Kwietnia 2018 Napisano 19 Kwietnia 2018 Witam, chciałem się poradzić, mianowicie mam synka 15 miesięcy, z którym chciałbym rozpocząć przygodę jazdy na rowerze w foteliku. Zaznaczam, że jak na swój wiek jest bardzo wysoki. Rozważam zakup dwóch fotelików montowanych na tył do ramy: 1) Bobike Maxi Tour Exclusive (cena 475 zł) (zdjęcie nr 1 - fotelik niebieski) 2) Thule Ride Along (cena 516 zł) (zdjęcie nr 2 - fotelik siwy) Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, który z nich będzie lepszym wyborem ? Na korzyść Bobike przeważa to, że fotelik jest wydłużany z tyłu i pasy idą za nim, boję się, że w Thule jak dziecko podrośnie głowa będzie mocno wystawała (czy to tak się nie patrzy na to ?). Proszę o jakieś rady jak ktoś miał doświadczenie z tymi fotelikami. Pozdrawiam, R.
lukaszk Napisano 29 Kwietnia 2018 Napisano 29 Kwietnia 2018 Witam, Chętnie się podepnę pod temat. Jedyna różnicą że w sporo niższej kwocie
Dziubek Napisano 29 Kwietnia 2018 Napisano 29 Kwietnia 2018 Co dla Ciebie jest sporo niższą kwotą ? Z niedrogich, moim zdaniem, WeeRide jest wart uwagi. Kiedyś go sprzedawaliśmy i szły w setkach miesięcznie. Reklamacje bodaj jakieś bywały, ale co i jak to nie wiem, leciało wszystko do serwisu zewnętrznego. Podstawowa wersja oscyluje w granicy 380 zł na allegro. Używki pewnie będą o połowę, może mniej, tańsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.