Gość Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 Potrzebuję linki do przedniej przerzutki Klamka 6800 + przerzutka CX70 (tak, wiem, 11s + 10s, ale działa ok). Nie wiem czy jest sens się pakować w polimerowe - nieco się naczytałem że nie są zbyt trwałe a i usyfić pancerze lubią. Do tej pory różne serwisy jak mi zakładały to na przód raczej "zwyczajne stalowe" i działały ok, dlatego nie wiem czy jest sens wrzucać coś niesamowitego. Mam do wykorzystania bon w decathlonie a oni mają "uniwersalną" stalową do szosy/MTB i nie wiem, czy nie brać.
SoloTM Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 Bierz nierdzewną, droższa od zwyklych, najtańszych. Wygląda na pierwszy rzut oka jak najtańsza, ale różni się materiałem. Nadmiar ucinasz po montażu i zakładasz końcówkę linki.
Gość Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 Ok, taka właśnie jest do kupienia w deca, więc wezmę u nich w zasadzie za friko przez bon
Gość Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 19 minut temu, lukasamd napisał: przerzutka CX70 (tak, wiem, 11s + 10s, ale działa ok). Czyli odwróciłeściąg ? :>
Gość Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 Ramę mam z górnym, przedtem była tulejka która odwracała ciąg (pisałem o tym w innym temacie). Wywaliłem, wrzuciłem CX70 na górny ciąg i wszystko śmiga a linka nie musi iść w jakiś śmieszny sposób.
Gość Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 Nie było wiadomo, czy to się uda - różne informacje w sieci były co do mieszania klamek pod 11s i przerzutek 10s. No ale działa. I to bez dokładnego wyregulowania, bez śruby baryłkowej itd. Teraz chcę zmienić linkę bo obecna jest za krótka no i przy okazji śrubę sobie wstawię abym mógł dokładnie wyregulować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.