Anar Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Cześć, Szukam roweru, którym mógłbym poruszać się do pracy - po mieście (w różnych warunkach pogodowych), ale który też poradzi sobie w lasach czy na pagórkach. Mieszkam od niedawna nad morzem, więc chcę trochę pozwiedzać tą formą poruszania się + rekreacyjnie pobywać w lasach itp. miejscach. Od dwóch dni czytam ""porady" i się sam zamieszałem czy górski, czy cross, czy trekking. Do dwóch pierwszych i tak kupiłbym oświetlenie, bo wymagane + błotniki na mokre dni - nie kręci mnie brudna nic nie wyszło na mieście, gdy mam jechać do pracy :D. Nie wiem też jak odbierać B'Twina z Decathlonu w porównaniu z wszędobylskim Krossem w sklepach w Gdańsku (dużo go tutaj) Pozdrawiam
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Nie sądzę aby ktoś był ci w stanie "odmieszać" - rodzaj roweru to twoja (przemyślana) decyzja ... Jak już się zdecydujesz to na pewno znajdziesz najlepsze "value for money" - taka suma to jedna z popularniejszych "gotówek" na forum Coś ci się chyba wycięło w poście, bo trzeci akapit leśmianowski z lekka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.