Skocz do zawartości

[szosa/ścieżki leśne] około 1000zł, najlepszy stosunek jakość/cena

cherrz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z widelcem o skoku 75 będziesz miał pi razy drzwi ugiecie około 3, 3,5cm. Przy 50 może 1,5 2cm.w tym segmencie widelcow. Lazarro jest ustawimy na alivio nowym. To dla wielu plus. 

Napisano

Na alivio nowym to jest integral V3 - integral V2 jest na acerze...

Ja nie widzę sensu dokładania.

Na marginesie - chętnie bym poczytał opinie użytkowników vellbergów - jak na taki hit cenowy mało osób się tu nim chciało pochwalić póki co ...

Napisano

Nie widzę opcji edycji postu więc piszę nowy. Czy jest duża różnica pomiędzy przerzutkami Altus, a Acera? 

Bo jakbym się na Altus zdecydował to kolejne 150zł miałbym w kieszeni. Czy warto dopłacać do Acery? 

Napisano

Nie, jeśli już to V2, ale bardziej mi się Vellbergi podobają. Tylko nie wiem czy brać z Altus, czy z Acerą. Czy warto dopłacić. 

Napisano

Jestem mega zadowolony. Jeździ się bardzo lekko, przyjemnie, nierówności też ładnie zbiera. Z tym, że nie traktujcie mojej opinii zbyt poważnie, do tej pory jeździłem trochę na Kandsie za jakieś 700zł, więc porównania do czegoś lepszego nie mam. Zakupu na pewno nie żałuję z małym zastrzeżeniem, że jeden pedał był lekko obłamany, ale napiszę do nich dopiero jutro i pewnie przyślą nowy, także póki co nie zamierzam nikogo oczerniać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...