Bet3R Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 Witam. Poszukuje roweru do 1500 zł. Roweru bede uzywal do jazdy po lesie i mieście ale głownie po lesie; jakies zjazdy, male hopy. Nie znam sie za bardzo na rowerach wiec prosze osoby bardziej doswiadczone o pomoc. Moje oczy przykuł taki o to rower:https://www.olx.pl/oferta/rower-26-specialized-p-3-super-rowerek-CID767-IDonmLi.html. Mam 174cm wzrostu. Z góry dziękuję
piciu256 Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 W tej cenie zdecydowanie można znaleźć coś lepszego niż ten co podałeś, ten z linku poza znaną naklejką na ramie nic nie oferuje. Przedewszystkim patrz na widelec, jak są bardzo chude golenie górne (ta srebrna część) to omijaj szerokim łukiem, chyba ze to Rock Shox.
Bet3R Napisano 6 Kwietnia 2018 Autor Napisano 6 Kwietnia 2018 18 minut temu, piciu256 napisał: W tej cenie zdecydowanie można znaleźć coś lepszego niż ten co podałeś, ten z linku poza znaną naklejką na ramie nic nie oferuje. Przedewszystkim patrz na widelec, jak są bardzo chude golenie górne (ta srebrna część) to omijaj szerokim łukiem, chyba ze to Rock Shox. Znalazłem jeszcze taki https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-dh-fr-stunt-dirt-street-CID767-IDtfC3R.html#57e3f3474b hamulce bym dokupil
piciu256 Napisano 6 Kwietnia 2018 Napisano 6 Kwietnia 2018 No ten jest całkiem spoko, tylko do zwykłej jazdy raczej tak średnio się nadaje Jeśli to ma być rower głównie do zabawy, to ten byłby idealny, ale małe hopki to na zwykłym XC można robić (ja na swoim walę dropy 1m na płaskie i nic nie chce pęknąć
Bet3R Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor Napisano 7 Kwietnia 2018 22 godziny temu, piciu256 napisał: No ten jest całkiem spoko, tylko do zwykłej jazdy raczej tak średnio się nadaje Jeśli to ma być rower głównie do zabawy, to ten byłby idealny, ale małe hopki to na zwykłym XC można robić (ja na swoim walę dropy 1m na płaskie i nic nie chce pęknąć Mam jeszcze pytanie. Czy rama 14,5 w tym rowerze nie będzie dla mnie za mała ?
piciu256 Napisano 7 Kwietnia 2018 Napisano 7 Kwietnia 2018 Nie patrz na całe, w takim rowerze I'm mniej tym lepiej, ale wyszukaj ramę I sprawdź długość poziomą (reach)
Corratec Napisano 9 Kwietnia 2018 Napisano 9 Kwietnia 2018 Cześć, Czy jesteś pewien, że rowery które podałeś są zgodne z przeznaczeniem do którego chcesz ich używać ? Moim zdaniem, wnioskując z opisu potrzebujesz roweru MTB
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.