Skocz do zawartości

[do 1500] rower do lasu i miasta

Bet3R

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W tej cenie zdecydowanie można znaleźć coś lepszego niż ten co podałeś, ten z linku poza znaną naklejką na ramie nic nie oferuje.

Przedewszystkim patrz na widelec, jak są bardzo chude golenie górne (ta srebrna część) to omijaj szerokim łukiem, chyba ze to Rock Shox.

Napisano
18 minut temu, piciu256 napisał:

W tej cenie zdecydowanie można znaleźć coś lepszego niż ten co podałeś, ten z linku poza znaną naklejką na ramie nic nie oferuje.

Przedewszystkim patrz na widelec, jak są bardzo chude golenie górne (ta srebrna część) to omijaj szerokim łukiem, chyba ze to Rock Shox.

Znalazłem jeszcze taki https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-dh-fr-stunt-dirt-street-CID767-IDtfC3R.html#57e3f3474b hamulce bym dokupil

Napisano

No ten jest całkiem spoko, tylko do zwykłej jazdy raczej tak średnio się nadaje ;) Jeśli to ma być rower głównie do zabawy, to ten byłby idealny, ale małe hopki to na zwykłym XC można robić (ja na swoim walę dropy 1m na płaskie i nic nie chce pęknąć :D

Napisano
22 godziny temu, piciu256 napisał:

No ten jest całkiem spoko, tylko do zwykłej jazdy raczej tak średnio się nadaje ;) Jeśli to ma być rower głównie do zabawy, to ten byłby idealny, ale małe hopki to na zwykłym XC można robić (ja na swoim walę dropy 1m na płaskie i nic nie chce pęknąć :D

Mam jeszcze pytanie. Czy rama 14,5 w tym rowerze nie będzie dla mnie za mała ? 

Napisano

Cześć,

Czy jesteś pewien, że rowery które podałeś są zgodne z przeznaczeniem do którego chcesz ich używać ?

Moim zdaniem, wnioskując z opisu potrzebujesz roweru MTB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...