wiktorgu Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 Cześć, Nie znalazłem tematu, w którym bym znalazł informacje mnie interesujące. Szukam cienkiej, bardzo lekko ocieplanej, lub nieocieplanej ale ciut grubszej bluzy / koszulki z dłuższym rękawem. Dotychczas zakładałem cienką koszulkę merino z długim rękawem i na to koszulkę rowerową z krótkim rękawem, ale wyglądało to dość głupawo, szczególnie kiedy szary merynos zaczynał się robić mokry i powstawały ciemne plamy na rękach. Koszulki chcę używać jako docieplenie w późnowiosenne i wczesnojesienne dni kiedy jest jeszcze za chłodno na samą koszulkę z krótkim rękawem. Ewentualnie w letnie poranki. Jako uzupełnienie będę miał jeszcze wiatrówkę. Bluzy z materiałów typu Roubaix, wszelkie strecze i tym podobne są zdecydowanie za grube. Co polecacie? Myślałem o Kellys Pro Race - mają zacny design, ale nie wiem jaka ich termika. Cena tak 150-170 zł max. Im taniej tym lepiej.
Boski86 Napisano 29 Marca 2018 Napisano 29 Marca 2018 Witam, osobiście polecę bluzy Vezuvio z BCM Nowatex http://sklep.bcmnowatex.com.pl/category/odziez-rowerowa-bluzy-dlugi-rekaw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.