Sabarolus Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 Witam, Czy ktokolwiek widział ktokolwie wie, gdzie w Polsce jestem w stanie kupić tokeny do komory powietrznej w Rebie/ SIDie i reszcie rodziny z goleniami 32mm? Przyznam, że zgłupiałem bo nigdzie tego nie ma! żaden sklep. Jeżeli już coś jest dostępne to cały korek powietrzny za 150 zł z 5 tokenami... Jeżeli komuś zbywają tokeny to proszę o info - odkupię. Cytuj
Gość Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 Nigdzie nie ma?? Wpisuje w Google - Rock Shox token. 3 pierwsze wyniki. https://www.bikeinn.com/rowery/rockshox-bottomless-tokens-32mm-sid---reba---revelation/136338349/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=4391165&country=pln&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDN2f1JWwyvAYTXyUb2uddUo78NKRt2-C5MzftubW4D2_QVnmGqwQtxoCqS4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.centrumrowerowe.pl/podkladka-rock-shox-bottomless-token-pd13589/ https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/inne/prod/rs-token-32 Cytuj
Sabarolus Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 Bikeinn - znalazłem i owszem - ostatnie dwa polecam sprawdzić rubrykę dostępność Dopowiem, że po wysłaniu maila otrzymalem informację, że Harfa nie ma więc i oni nie mają... Cytuj
Gość Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 Oki, nie sprawdzilem dostepnosci -zwracam honor. Koles na OLX mial szare tokeny swego czasu, tylko nie pamietam jak je opisywal, bo nie zawsze szukajka je pokazala. Ja z braku dostepu i chorej ceny -12-15 zeta za kawalek plastyku kosztujacego dziesiat groszy zrobilem na szybko w pracy. Cytuj
Sabarolus Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) 12 minut temu, shotgun napisał: Oki, nie sprawdzilem dostepnosci -zwracam honor. Koles na OLX mial szare tokeny swego czasu, tylko nie pamietam jak je opisywal, bo nie zawsze szukajka je pokazala. Ja z braku dostepu i chorej ceny -12-15 zeta za kawalek plastyku kosztujacego dziesiat groszy zrobilem na szybko w pracy. Na ten moment są jak widze dostępne w tym bikeinn - 5 sztuk. Zamówiłem, mam nadzieje, że dotrą. Cena i tak chora. Z polskich sklepów to nigdzie nie znalazłem. W bikecenter mają caly korek od SoloAir wraz z 5 tokenami za 100pln za przesylkę Biorąc pod uwage ze potrzeba mi tylko 2-3 korków to musiałbym na głowe upasc zeby to zamówic. Sa od ręki dostępne za granicą, ale koszty przesyłki to 30-50 pln, a cena korka to 4-6 EUR (w jednym z angielskich sklepów znalazłem cenę 13 GBP za jeden! ). Tak więc w teorii kupić można, w praktyce cena w wiekszości sklepów powoduje że to jest absolutne szaleństwo. Edit. Nabycie szarych do Pike'a np. nie jest problemem. Są na olx, allegro i w kilku sklepach. Za to kupić korki pod rozmiar 32 mm to już wyższa szkoła jazdy. Edytowane 5 Marca 2018 przez Sabarolus Cytuj
Sabarolus Napisano 20 Kwietnia 2018 Autor Napisano 20 Kwietnia 2018 Jako, że Tokeny dawno dotarły to gdyby ktoś był chętny nabyć 1-3 sztuki to mogę się podzielić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi