KszegoSz Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Witam, Pytanie ... w która stronę zamontować kólka przerzutki .... SRAM GX .. czy w tej chwili jest ok . ? rzuci ktos okiem u siebie ... THX za info na stronie SRam nic nie znalazłem :/
pawel2208 Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Napisami na zewnątrz. Kółko z napisem "Lower pulley" ma być na dole.
KszegoSz Napisano 4 Marca 2018 Autor Napisano 4 Marca 2018 NA kolkach nie ma napisu . . . :/ ALle za to jest znak "L" wiec wiec duze kolko jest zle zamontowane..?? zamontowalem je zgodnie ze zdjeciami .. . jakie znalazlem w necie ..
bloszek Napisano 7 Marca 2018 Napisano 7 Marca 2018 Mam nadzieję że pomoże. Tylko nie wiem jak on zdjął uszczelnienie i napakowal tam smaru. U mnie ciężko z tym Także patrząc na przerzutke U upper L lower
KszegoSz Napisano 7 Marca 2018 Autor Napisano 7 Marca 2018 bloszek - super Dziekuje ;-))) jakos nie znalazlem tak dokladnego filmu. A wyjecie uszczelnienia z lozyska - nozyk do tapet ewentualnie srubokret precyzyjny.... i nie ma problemu z wyjeciem. Zobacz jak wygladalo u mnie oryginal foto .. lozysko w sklepie z lozyskami nowe nie pamietam 8 zl . .. jakies japonczyki .. najdrozsze ;-)
Czarny1971 Napisano 10 Kwietnia 2019 Napisano 10 Kwietnia 2019 Ktoś wybijał te łożyska nie stwarzają problemów czy trzeba na coś zwrócić uwagę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.