Krzysiek88 Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 Jestem raczej laikiem, proszę o doradzenie. Szukam roweru na cienkich kołach żeby się lekko fajnie jeździło. Z takich co wizualnie by mi pasowały to jednak znalazłem tylko takie co nie zupełnie mają najcieńsze koła/opony. Mam mętlik w głowie, ale albo pojadę do sklepu w okolicy i wybiorę coś z Kends, albo kupie coś stąd bo mi bardzo spasowały: https://allegro.pl/uzytkownik/misia1976/rowery-trekkingowe-16485?order=m Co sądzicie o tych rowerach? Dodam, że interesuje mnie tylko przerzutka w piaście, i rama raczej tzw. damka - można dodać chyba dwururka : ) tylko to nexus - 7 mi nie pasuje, cholera nie potrzeba mi aż tyle przerzutek, ale martwi mnie też żywotność - jak z nią jest? bo sprawdzałem to części są, cała piasta i 400zł na przykład, a te powyższe używki z allegro wszystkie są na nexus 7. Rower do jazdy koło domu, że się tak wyraże, do sklepu, do kościoła, na spacer + zamierzam nabyć hak i bagaznik na dwa rowery do samochodu i wyjazdy gdzies dalej od domu np. 20km i tam przejażdżka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.