Skocz do zawartości

[hamulec hydrauliczny] Do 200zł na przod do enduro lekkie dh

SwiftyGOD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z popularnych i dostepnych do Enduro to ja bym bral SLX lub XT. Do DH masz dedykowane Zee lub Saint.

Tyle ze wszystkie wymienione kosztuja powyzej 200 zl.

Nawet Deore nie kupisz do 200 zl.

Napisano

14,5 strasznie mało byłem u dietetyka mam dietę i w ogóle powinienem przytyć ale oglnie cała rodzina chuda znalazłem takie cos nada sie ? Hamulec na przód shimano xt wszytsko sprawne?

W styczniu bedzie 15lat

Napisano

Zwróć uwagę co to za model stare xt-ki m775 z racji wieku i zużycia mogą cieknąć sam wtopiłem z tym modelem oba przepuszczały olej, 785 w dobrym stanie technicznym będą aż nadto wystarczające przy twojej piórkowej wadze i bez problemu katapultują cię przez przednie koło ;)

Napisano

Pan z olx nie napisał jak model zapytam sie czy lepiej brać slx lub deore zwykle przy tej wadze a może jakies inne z innej firmy hope magura nie znam sie Wiec Nwm ?

Napisano

Że ktoś jeszcze na forum poleca zakup w Bikestacji...

A o kurde ale tani jak na nowy on tyle chciał za uzywke czyli brać xt nie slx a warto kupic używkę

Kropki, przecinki, coś w tym stylu?

Dozbieraj i kup coś porządnego, jeżeli naprawdę chcesz próbować DH to nie ma co oszczędzać na hamulcach bo zdrowia nikt Ci nie zwróci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...