bzuk Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Cześć, zastanawiam sie nad zakupem porządniejszych spodni i kurtki. Wpadł mi w oko ten zestaw: http://www.mikesport.pl/rogelli-damski-zestaw-rowerowy-kurtka-camilla-2-0-spodnie-liona.html jeżdżę codziennie do pracy rowerem, w weekend dłuższe trasy do 3 godzin. Zastanawiam się czy na taką pogodę jak teraz: ok 4 stopnie rano - wystarczy koszulka termiczna z długim rękawem i ta kurtka? Czy te ciuchy warte są swojej ceny?
Paniatna Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Ciuchy Rogelli polecam, porządne materiały i wykonanie. Mam ich kurtkę softshell, i przy dodatnich temperaturach wystarcza jak piszesz. Bliżej zera i poniżej dodatkowo zakładam 3 warstwę: koszulkę lub bluzę, zależnie od pogody. pozdrawiam
bzuk Napisano 21 Listopada 2017 Autor Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, dziękuję za odpowiedź. A co z odprowadzaniem ciepła? czy jest ok. nie pocisz się w niej? jeżdżę z plecakiem i bardzo zależy mi na dobrej wentylacji?
Mod Team michuuu Napisano 21 Listopada 2017 Mod Team Napisano 21 Listopada 2017 jeżdżę z plecakiem i bardzo zależy mi na dobrej wentylacji? To już bardziej kwestia dobrego plecaka.
Paniatna Napisano 21 Listopada 2017 Napisano 21 Listopada 2017 Ja akurat pocę się zawsze, bez względu na to jak się ubiorę, najwyżej trochę więcej lub trochę mniej. A też jeździłem z plecakiem i tu ubrania nie mają nic do rzeczy, tylko konstrukcja plecaka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.