voox99 Napisano 2 Października 2017 Napisano 2 Października 2017 Witam.Jakiś czas chcę przerzucić się z BMX'a na rower z typu MTB bądź DH.Zmieniam rower dlatego że chciałbym pojeździć po trudniejszych terenach niż dirty.W temacie jestem kompletnie zielony więc sięgam po pomoc.Jeśli chodzi o rowery to nie mam jakiś szczególnych wymagań,jest tylko jeden warunek.Chciałbym aby był z pełną amortyzacją.Jeśli chodzi o mnie mam 179 cm wzrostu i ważę 68 kg.Pozdrawiam
lichak Napisano 2 Października 2017 Napisano 2 Października 2017 i ważę 68 kg Myślę że najlepszym rozwiązaniem było by przód air a tył coil. W tej cenie to ciężko o coś nowego, fajna dwu półka jest za 8000, dartmoor roots.
voox99 Napisano 2 Października 2017 Autor Napisano 2 Października 2017 Znaczy sprzęt nie musi być nowy,patrząc na używane rowery na OLX moim zdaniem są w dobrym stanie.na razie na droższą maszynę się na razie nie zanosi,chcę coś właśnie w tej cenie co będzie odpowiednie i na czym będę mógł poczuć się komfortowo podczas zjazdów.Pozdrawiam
lichak Napisano 2 Października 2017 Napisano 2 Października 2017 Jakbyś był mniejszy to sprzedał bym Ci swojego fulla.
voox99 Napisano 2 Października 2017 Autor Napisano 2 Października 2017 Mógł by pan polecić lub wybrać kilka rowerów takich odpowiednich dla mnie ? Był bym bardzo wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.