masti Napisano 8 Września 2017 Napisano 8 Września 2017 Wiec tak jak w temacie. Mam adaptery wciskane w mufe arozine. Korba shimano sora. Nie mogę ramion tak docisnąć zeby zapadka wskoczyła w otwór osi. Brakuje jakiegoś 1-1,5mm Śruba dociągająca lewe ramie jest zbyt krótka. Jakieś pomysły ?? Z gory dzięki
Gość Napisano 8 Września 2017 Napisano 8 Września 2017 Oś za krótka? Lewe ramie przecież nie wchodzi zupełnie na oś. Rama pod Press Fit? Oś w korbie ma 24mm czy 30mm?
malutki Napisano 8 Września 2017 Napisano 8 Września 2017 Rama pod Press Fit? Oś w korbie ma 24mm czy 30mm? jak shimano to tylko 24 mm. jaka szerokość mufy?
masti Napisano 8 Września 2017 Autor Napisano 8 Września 2017 Tak rama pod press fit.Szerokość mufy 68mm z adapterami 96mm. Lewe ramię weszło w oś ale nie aż tak bardzo zeby zapadka wskoczyła. Na tych adapterach pisz adapter MTB , Moze dlatego? Ale to robili mi w serwisie GIANTa.Mowilem im ze będzie shimano sora
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.