quality Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 witam ostatnio na aukcji zobaczyłem koła na kasetę V-8. Czy to oznacza ze współpracują tylko z wolnobiegiem? czym się róznią od np. "na kasetę 8" oto link aukcji. http://allegro.pl/item131793969_kola_28_ma...kasete_v_8.html pilne ; < edit: na innej aukcji tego sprzedawcy znalazłem taki oto opis: * Piasta to SHIMANO Acera FH-RM30-8 na kasetę,mocowana do ramy na szybkozamykacz (już w komplecie z kołem). Można założyć na tę piastę kasetę V-8 lub V-9 ale również na tą piastę tylną można założyć również kasetę V-7 zakładając wcześniej podkładkę redukcyjną ( w razie potrzeby mamy takie ) osohozi z tym V-7, V-8, V-9
Phil4 Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 Czy to oznacza ze współpracują tylko z wolnobiegiem? koło na kasetę nie może współpracować z wolnobiegiem. osohozi z tym V-7, V-8, V-9 Są to oznaczenia wskazujące na ilość przełożeń w kasecie.
quality Napisano 15 Października 2006 Autor Napisano 15 Października 2006 thx za odpowiedz i sory za problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.