DzikiChomik Napisano 23 Sierpnia 2017 Napisano 23 Sierpnia 2017 Witam, biorąc pod uwagę, że lato po mału zbliża się ku jesieni, a mam awersję do jazdy moim ścieżkowcem w deszczu, zimnie i zimie...postanowiłem nabyć rower stacjonarny na przeczekanie "niesezonowej" pory roku. Zwyczajnie nie chcę zaczynać wiosną niemalże od nowa z praktycznie zerową formą i kondycją. Wiem, że podany limit cenowy 500 PLN nie jest wygórowany, jednak jeśli ktoś z Was miał podobny dylemat i udało mu się nabyć w tej cenie (ewentualnie +100 PLN) rower stacjonarny, na którym da się po prostu utrzymać formę i nie rozpadnie się on po miesiącu użytkowania - będę wdzięczny za sugestie. W grę wchodzi zakup online, więc allegro, decathlon i inne sklepy internetowe. Wymagania - ma działać i mieć regulowaną wysokość siodła - i tyle. Byłoby miło gdyby był chociaż nieco bardziej cichy niż kombajn w sezonie żniw. Dla formalności regulaminowych: - wzrost użytkownika 175 cm - waga 61 kg.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.