TomekJK Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące spodenek rowerowych z wkładką. Obecnie robię trasy do 60km, więc raczej nie wybieram się nigdzie daleko. Niedługo czeka mnie trasa 150km na rowerze MTB. Posiadam spodenki na szelkach: http://www.lokosport.pl/all/SKY/SPODENKI/3.png z wkładką: http://www.lokosport.pl/all/SKY/SPODENKI/4.png Jeździ mi się w nich rewelacyjnie, są bardzo wygodne i super leżą. Jadą w taką trasę jw. chciałbym też zadbać o potrzeby fizjologiczne, a w spodenkach z szelkami trudno na szybko się załatwić zwłaszcza jeśli potrzeba zajdzie na trasie Poszukuję równie wygodnych spodenek z wkładką ale bez szelek. Cena do około 100zł Byłem w Decathlonie, Martes Sport, 4F i Inter Sport, niestety produkty w tych sklepach to jakaś makabra, wkładka tak odstaje na tyłku i tak źle się gniecie w kroku że nawet ciężko kroki w tym zrobić. Możecie polecić coś konkretnego?
Blue Napisano 29 Lipca 2017 Napisano 29 Lipca 2017 Mam spodnie z szelkami Rogelli i z Decathlonu z ostatniej promo. Jedne i drugie z szelkami i nie mam problemu z załatwianiem jedyneczki na trasie to się na tyle naciąga od brzucha że spokojnie można odcedzić kartofelki . Choć pamiętam że ktoś na forum twierdził że dla niego to niewygodne i sika przez nogawkę .
byh81 Napisano 30 Lipca 2017 Napisano 30 Lipca 2017 Daj sobie spokój że spodenkami bez szelek, na takiej trasie jak będziesz musiał co kilka kilometrów poprawiać je bo się zsuną to wszystko inne pójdzie w niepamięć i zapłaczesz za szelkami.
tomek040982 Napisano 30 Lipca 2017 Napisano 30 Lipca 2017 Jadą w taką trasę jw. chciałbym też zadbać o potrzeby fizjologiczne, a w spodenkach z szelkami trudno na szybko się załatwić zwłaszcza jeśli potrzeba zajdzie na trasie Zwykłe sikanie to nie problem . Spodenki z reguły z przodu mają głębsze wycięcie. Jakimś problemem jest już dwójka , ale jak często się ją robi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.