Skocz do zawartości

[spodenki] Jakie kupić?

TomekJK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Mam pytanie dotyczące spodenek rowerowych z wkładką.

Obecnie robię trasy do 60km, więc raczej nie wybieram się nigdzie daleko. Niedługo czeka mnie trasa 150km na rowerze MTB.

Posiadam spodenki na szelkach:

http://www.lokosport.pl/all/SKY/SPODENKI/3.png

z wkładką:

http://www.lokosport.pl/all/SKY/SPODENKI/4.png

Jeździ mi się w nich rewelacyjnie, są bardzo wygodne i super leżą.

Jadą w taką trasę jw. chciałbym też zadbać o potrzeby fizjologiczne, a w spodenkach z szelkami trudno na szybko się załatwić zwłaszcza jeśli potrzeba zajdzie na trasie :D

Poszukuję równie wygodnych spodenek z wkładką ale bez szelek. Cena do około 100zł

Byłem w Decathlonie, Martes Sport, 4F i Inter Sport, niestety produkty w tych sklepach to jakaś makabra, wkładka tak odstaje na tyłku i tak źle się gniecie w kroku że nawet ciężko kroki w tym zrobić. Możecie polecić coś konkretnego?

Napisano

Mam spodnie z szelkami Rogelli i  z Decathlonu z ostatniej promo. Jedne i drugie z szelkami i nie mam problemu z załatwianiem jedyneczki na trasie to się na tyle naciąga od brzucha że spokojnie można odcedzić kartofelki ;). Choć pamiętam że ktoś na forum twierdził że dla niego to niewygodne i sika przez nogawkę :D

Napisano

Daj sobie spokój że spodenkami bez szelek, na takiej trasie jak będziesz musiał co kilka kilometrów poprawiać je bo się zsuną to wszystko inne pójdzie w niepamięć i zapłaczesz za szelkami.

Napisano

Jadą w taką trasę jw. chciałbym też zadbać o potrzeby fizjologiczne, a w spodenkach z szelkami trudno na szybko się załatwić zwłaszcza jeśli potrzeba zajdzie na trasie

Zwykłe sikanie to nie problem . Spodenki z reguły z przodu mają głębsze wycięcie.  Jakimś problemem jest już dwójka , ale jak często się ją robi? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...