rka123 Napisano 18 Lipca 2017 Napisano 18 Lipca 2017 Witam, od rana przeglądam forum i szukam tematu, który pasowałby mi w stu procentach, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania dlatego zakładam nowy Jak w temacie, poszukuję roweru do jazdy po lesie do 1000zł. Nie jeżdżę rowerem w mieście (ew. trasa żeby dostać się do lasu, ale ograniczam to do minimum), dlatego szukam typowo 'leśnej' opcji. Wydaje mi się, że najlepszy będzie rower typu MTB, ale w tym przedziale cenowym pewnie nie bardzo mogę wybrzydzać, dlatego każda opcja będzie dla mnie dobra dodam, że ważę 105kg, pewnie ma to jakieś znaczenie. Nie wiem dokładnie jakie ma mieć koła, czy sztywny widelec czy amortyzator ( o tym czytałem chyba najwiecej wywodów ) do tej pory jeździłem na Giant Expression 2012 (tak, wiem, że to damka ), który sprzedaję ,żeby kupić właśnie jakiś rower do lasu (obawiam się, że w lesie się złamie/zepsuje/nie podoła, jeśli jest inaczej to proszę o info). Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.